Over Mimi's bistro

Mimi's Brasserie-Bistro is het resultaat van de dromen van Mariana en haar man, een echtpaar met een passie voor lekker eten en liefde voor Oud-Turnhout. Ons menu is een mix van traditionele Belgische gerechten met een Italiaanse twist, waarbij we traditionele recepten combineren met onze eigen creaties om de smaak van het seizoen te eren. Authenticiteit en spontaniteit staan centraal in onze keuken.

Ontspannende momenten.

We besteden niet alleen veel zorg aan onze menukaart, maar ook aan de ambiance van ons restaurant. Het zorgvuldig gerenoveerde interieur brengt de natuurlijke schoonheid van Oud-Turnhout naar binnen, waardoor Mimi's Brasserie-Bistro een charmante en ontspannen sfeer biedt - perfect voor vriendelijke gesprekken tijdens heerlijk eten of ontspannende momenten.

Reserveren ->

Focus op duurzaamheid

Met een focus op duurzaamheid streven we ernaar om onze omgeving zo natuurlijk mogelijk te houden, met het gebruik van duurzame materialen in zowel het interieur als exterieur van ons gebouw. Of je nu langskomt voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een koffie aan de bar, we heten je van harte welkom bij Mimi's Brasserie-Bistro.

Reserveer vandaag!

Ons doel is een warme en uitnodigende sfeer te creëren, waarbij we je uitnodigen om te genieten van de smaken van de Vlaamse cultuur zonder je budget te belasten. Sluit je aan bij ons in deze opwindende evolutie en maak je eetervaring toegankelijker en heerlijker.

Reserveren ->